Volg ons ook op

OVER MIJ


Ik ben Christina Feruglio en studeerde in 2011 af als kinesitherapeute, met specialisatie neurologie. Mijn carrière van de voorbije 10 jaren, gaat heel breed: van het ziekenhuis Oost- Limburg waar ik actief was op iedere afdeling, naar het Woonzorgcentrum Berkenhof te Heers, tot nu de combinatie van dit laatste en mijn eigen zelfstandige praktijk.

Doorheen de jaren, merkte ik dat ik niet alle patiënten volledig kon helpen herstellen van de kwaaltjes met louter en alleen de Westerse therapeutische behandeltechnieken. Dit in combinatie met mijn passie voor de Chinese geneeskunde, zette mij ertoe aan de 3-jarige opleiding acupunctuur te volgen.  

Het duwtje tegen een rij dominoblokjes, zo kan je het effect van acupunctuur verwoorden. Sinds januari 2021 ben ik naast kinesiste ook een erkend acupuncturist en lid bij Eufom.


Echter stopt het bijscholen niet, want enkel de beste zorgen zijn goed voor mijn patiënten. Zo ga ik steeds mijn kennis uitbreiden, iedere patiënt in zijn geheel bekijken, een individuele behandeling uitwerken en bijsturen aan de noden van de patiënt.


2007-2011

Master na Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie PXL/ KULEUVEN

2012

Autogene drainagetechnieken ZOL Genk

2013

Core stability training Gymna 

2014-2016

Opleidingsdagen omtrent nieuwste technieken en revalidatie bij schouder/heup/knieprothese 

2017-2020 

Acupunctuur ICZO 

2018

Polsdiagnose ICZO

Tongdiagnose ICZO

2019

Abdominale acupunctuur ICZO

Jade Herbal kruiden ICZO

2019-2020

Experte in valpreventie

Voorjaar 2021

Auriculotherapie

Organisaties die ik ondersteun

"HEALTH IS A STATE OF COMPLETE HARMONY

OF THE BODY, MIND, AND SPIRIT"